Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Zijdeglans houtverf voor buiten

“Zijdeglans verf bestellen doe je bij Verf-Voordeel!“

 

Wat is zijdeglans verf? Verf-Voordeel.nl helpt je graag verder!

De glansgraad van Zijdeglans zit tussen Hoogglans en Mat. Zijdeglans is goed toepasbaar als de ondergrond niet heel mooi glad is, het maskeert oneffenheden en het valt daarom minder op. Met een Hoogglansverf accentueer je juist oneffenheden in onder andere Hout, Metaal en Kunststof. Zijdeglans verf is onder andere te gebruiken voor ondergronden zoals hout, beton, pleisterwerk en kunststof.

 

Voordelen van Zijdeglans verf zijn onder andere:

- Snelle droging en doorharding

- Vergeelt nauwelijks

- Gelijkmatige reflectie van licht (het oppervlak lijkt zachter en egaler)

- Oneffenheden worden gemaskeerd (minder voorbehandeling nodig)

- Minder vatbaar voor Overlapping (makkelijker aan te brengen en bij te werken)

 

Nadelen van Zijdeglans verf zijn onder andere:

- Minder vlek- en slijtagebestendig dan verven met een hogere glans

- Minder goed afwasbaar/vochtbestendig dan verven met een hogere glans

 

Heb je vragen over Beits stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

8 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Verf-Voordeel.nl heeft mat, halfmat, zijdeglans en hoogglans verven altijd op voorraad!

De zijdeglans verf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en omdat de glansgraad zit tussen hoogglans en mat is het goed toepasbaar op ondergronden die niet mooi glad zijn. Oneffenheden vallen bij zijdeglansverf namelijk minder op, dit is wel het geval bij de hoogglans verf. Hoogglans verven accentueren juist alle oneffenheden. Zijdeglans verf is goed te gebruiken bij ondergronden van bijvoorbeeld hout, metaal en kunststof.

Matte, halfmat, zijdeglans of hoogglans verf?

Muurverf en lakverf is verkrijgbaar in verschillende glansgraden zoals mat, halfmat, zijdeglans en hoogglans. Bij matte verf vallen oneffenheden minder op als de ondergrond niet helemaal goed is voorbehandeld. De matte verf geeft na het opbrengen een strakke en rustige uitstraling. Zijdeglanzende, of hoogglanzende verf zijn zeer goed schoon te maken en behouden ook langer de glansgraad.

Zijdeglans verf en hoogglanzende verf zijn gemakkelijker te reinigen dan matte. Daarom wordt een matte of halfmatte muurverf meestal gebruikt voor het plafond, deze worden minder vaak schoongemaakt dan muren. Toch is mat of halfmat verf zeer geschikt voor muren. De matte en zijdeglanzende muurverven zijn schrobvast en daarmee bestand tegen vochtige schoonmaakdoeken waardoor het toch te reinigen is.

Een nadeel van hoogglanzende verf is dat het oneffenheden in een ondergrond accentueert. Kies je nu toch voor hoogglanzende verf, zorg er dan voor dat de ondergrond volledig glad is. Bij mat en halfmat is valt dit veel minder op.

 

Heb je vragen over Zijdeglans verf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail