Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Zijdeglans acrylverf

Verf-Voordeel.nl heeft ook de Waterbasis Zijdeglans Acrylverf deze vergelen minder en daarom uitermate geschikt voor lichte kleuren. De verf is naar wens op kleur te brengen. Merken zoals Sikkens en Fitex zijn nergens zo voordelig als bij Verf-Voordeel.nl. Op Voorraad en daardoor Direct Leverbaar!

 

Heb je vragen over Zijdeglans Acrylverf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag!

Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

14 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Welke verf zet jij in bij welk schilderwerk! Laat je adviseren door een vakkundige medewerker van Verf-Voordeel.nl

Er zijn diverse soorten materialen en even zoveel verschillende soorten ruimten die geschilderd kunnen worden. De vragen die je elke keer moet stellen is; wat ga ik schilderen, waar ga ik schilderen is het voor binnen (droge of natte ruimte) of buiten en met welke verf ga ik schilderen. Laat je daarom goed adviseren voordat je aan een verfklus begint. Er staat altijd een vakkundige medewerkers van Verf-Voordeel.nl voor je klaar die graag antwoord geeft op jouw vragen!

 

Verf is goed over te houden en te bewaren:

Verf is goed over te houden en te bewaren, voor waterdragende verven geldt tenminste 1 jaar en voor terpentine dragende verven is dat tenminste 2 jaar. Bewaar de verf op een vorstvrije plaats en waar de temperatuur niet al te hoog kan oplopen. Bewaar verf bij voorkeur niet in een schuur hier staat de verf bloot aan te veel temperatuurverschillen, (te) hoge en (te) lage temperaturen.

Watergedragen verf (Waterverdunbare verf) kan bevriezen, het gaat hierdoor in kwaliteit achteruit en gaat vervolgens kapot. Bevroren waterdragende verf is te herkennen aan de rotte lucht en of aan een korrelig uiterlijk. Bedorven verf kan je het beste inleveren bij de milieustraat voor klein chemisch afval van in jouw gemeente.

Voordat je verf gaat gebruiken is het aan te raden de verf eerst goed door te roeren met een verfhoutje. Verf is opgebouwd uit allerlei bestanddelen zoals bindmiddel, oplosmiddel en verdunningsmiddel, pigmenten, vulstoffen en hulpstoffen. Deze stoffen hebben allemaal een ander gewicht en zullen daarom verschillend zakken of stijgen door de vloeistof heen. Het is daarom van belang verf eerst goed te roeren zodat alle bestanddelen gelijkmatig door de vloeistof heen worden verdeelt. Door het roeren krijg je een egale verfkleur en een beter behoud van de glansgraad.

Het is ook belangrijk dat je voor het overschilderen van een object eerst test of de verflaag vast zit. Je kan controleren of de hechting nog in orde is door met een scherp mes een kruisje te krassen in de verflaag, plak hier een stuk tape overheen. Druk de tape goed aan en verwijder de tape met één ruk. Blijft de bestaande laag zitten op het object dan is de hechting goed. Laat de laag (deels) los dan is weghalen van de verflaag de enige oplossing.

De benodigde hoeveelheid verf, op ieder verfblik staat het rendement (verbruik) aangegeven. Dit is het aantal vierkante meters die je kan schilderen met een liter blik verf. Op het verfblik staat ook hoeveel lagen je dient aan te brengen om het te schilderen object goed dekkend te krijgen. Let wel op, het rendement is afhankelijk van de applicatiemethode en de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond. Is de ondergrond niet glad of sterk zuigend dan heb je meer verf nodig. Het rendement zal dan lager zijn dan op de verpakking staat vermeld je zal dan meer verf nodig hebben.

De tweede verflaag aanbrengen, als je de droogtijd aan houdt van de eerste aangebrachte verf (zie de etikettekst voor de juiste droogtijd) dan kan je na licht schuren en stofvrij maken beginnen met het aanbrengen van de tweede verflaag.

Schilderstape kan je het beste direct na het schilderen verwijderen, wanneer je de schilders tape laat zitten tot dat de verflaag volledig is opgedroogd kan het gebeuren dat de verflaag scheurt of afbrokkelt (afbreken) tijdens het verwijderen. Verf-Voordeel.nl adviseert dan ook de tape direct te verwijderen.

Heb je vragen over Zijdeglans Acrylverf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail