Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Structuurverf

''Snel en makkelijk structuur aanbrengen op plafond en wanden met structuurverf''

Met de structuurverf van de topmerken die Verf Voordeel in haar assortiment heeft, kunt u eenvoudig structuur aanbrengen op uw wanden. Ook is structuurverf uitermate geschikt voor het maskeren van gaten en andere oneffenheden op uw wanden of plafond. Door te kiezen voor een 2 in 1 structuurverf maakt u het aanbrengen van structuur helemaal gemakkelijk. Met een 2 in 1 structuurverf is er namelijk geen voorbehandeling noodzakelijk. Door meer of minder structuurverf te gebruiken kunt u zelf de afwerking bepalen van super fijn tot een grove afwerking.

 

Bestel eenvoudig uw structuurverf bij Verf Voordeel

- Structuurverf van A-merken

- Professioneel verfadvies

- Ideaal om creatief te verven

 

Wilt u graag meer informatie over structuurverf of heeft u overige vragen? Neem dan contact op met onze verfexperts via de chatfunctie of neem telefonisch contact op via 06 - 25 50 05 73.

1 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

 

Creëer uw eigen stijl door het aanbrengen van structuurverf

 

Door structuurverf aan te brengen op uw wanden kunt u heel eenvoudig een eigen stijl creëren in uw woning. Structuurverf is uitermate geschikt om creatief te verven. Voor een optimaal resultaat adviseert Verf Voordeel om slechte verflagen eerst te verwijderen en eventuele gaten te dichten. De structuurverf kan aangebracht worden met een blokkwast of een roller. Na een aantal minuten dient u de aangebrachte verf met een structuurroller of grote kwast na te rollen.

 

Stappenplan voor het aanbrengen van structuurverf

 

Stap 1: Voorbereiding van uw verfklus

- Voor een goede binding met de ondergrond dient het oppervlak stofvrij en droog te zijn. Verwijder slechte verflagen en repareer scheuren en gaten. Voordat u begint met uw verfklus dient u ervan verzekerd te zijn dat het oppervlak droog is en stofvrij.

- Zorg ervoor dat scheuren en gaten gerepareerd worden voordat u begint met het aanbrengen van de verf.

- Ziet u nog bepaalde oneffenheden op het oppervlak? Dan kunt u met schuurpapier van 3M de kleine oneffenheden eenvoudig wegwerken.

Stap 2: Voorbehandelen van de ondergrond

- Is er in het verleden nog nooit structuurverf aangebracht op de ondergrond? Zorg er dan voor dat er eerst een voorstrijkmiddel wordt aangebracht op het oppervlak. Het voorstrijkmiddel zorgt uiteindelijk voor een betere binding.

- Merkt u op voorhand dat er nog enkele nicotine- of roestvlekken aanwezig zijn op het oppervlak? Dan kunt u het oppervlak het beste behandelen met isoleergrond. Wanneer er op de ondergrond nicotine-, roest- of roetvlekken aanwezig zijn kunt u deze het beste voordien behandelen met isoleergrond.

Stap 3: Het aanbrengen van de structuurverf

- Verf-Voordeel raadt u aan om de structuurverf aan te brengen met een blokkwast of een vachtroller. Daarnaast is het handig om altijd te werken met een emmer dat beschikt over een verdeelrooster.

- Zorg ervoor dat u altijd van boven naar beneden werkt. Dit zorgt uiteindelijk voor het optimale resultaat.

- Wilt u bepaalde structuren creeren op uw muur? Gebruik dan een structuurverfroller waarmee u kris-kras bewegingen of bogen kan creeren op uw muur.

- Het kan voorkomen dat de verf op ongewenste plaatsen terecht komt. Behandel deze plekken direct met een vochtige doek.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail