Sikkens Rubbol Primer Express

Meer Views

Sikkens Rubbol Primer Express

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 30,50

Snel Overzicht

Sikkens Rubbol Primer Express


• Sneldrogend
• Zeer goed dekkend en een uitstekend vullend vermogen
• Weervast en vochtregulerend
• Inzetbaar bij lage temperaturen
• Voor buiten gebruik
€ 30,50
€ 30,50

Sikkens Rubbol Primer Express bestel je voordelig online bij Verf-Voordeel.nl

 

De vernieuwde sneldrogende grondverf van Sikkens maakt het voor één ieder mogelijk om meerdere lagen verf op één dag te schilderen en is overschilderbaar met elke verf op terpentine basis na circa 4 uur. Sikkens Primer Express is zeer goed dekkend en heeft een uitstekend vullend vermogen en is in vrijwel iedere kleur leverbaar, als u een keuze heeft gemaakt uit onze handige kleurenkiezer dan gaan wij na het plaatsne van de bestelling direct voor jou aan de slag.

 

Sikkens Rubbol Primer Express is toepasbaar voor o.a: MDF, houten gevelbetimmeringen, kozijnen, deuren en op oude voorbehandelde metaal en kunststof die met de juiste primer zijn behandeld.

 

Wilt u meer weten over dit product? Raadpleeg het productinformatieblad voor theoretische informatie of stel je vraag aan één van onze medewerkers met je eigen smartphone via WhatsApp door een App'je te sturen naar 06 - 25 50 05 73

Productinfo Sikkens Rubbol Primer Express.

 

Houtwerk buiten:

 


Rubbol Primer Express kan in verschillende systemen als grond- en overgrondverf worden toegepast, zowel op nieuw houtwerk als op reeds geschilderde ondergronden. Reeds geschilderde ondergronden voorbehandelen door afwassen met Sikkens Super Cleaner of een gelijkwaardig reinigingsmiddel en goed schuren. Rubbol Primer Express kan onder andere worden afgewerkt met Rubbol XD Gloss, Rubbol SB plus, Rubbol AZ plus, Rubbol EPS plus of Rubbol Satura plus.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail