Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

Meer Views

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 41,95

Snel Overzicht

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin


• Huidvet resistent
• Geurarm en sneldrogend
• Goede vloeiing en lange opentijd
• Lichtecht en niet vergelend
• Voor binnen
€ 41,95
€ 41,95

Bestel Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin voordelig op Verf-Voordeel.nl

 

 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een watergedragen milieuvriendelijke zijdeglanslak, bevat thixotroop, is gemakkelijk te verwerken en is goed resistent tegen huidvetten. Goede vloeiing met een lange opentijd en is geurarm en sneldrogend. Lichtecht en niet vergelend.

 

ToepassingSikkens Rubbol BL Rezisto Satin is toepasbaar voor binnenafwerking van hout, hard PVC, beton, pleisterwerk e.d. na een goede voorbehandeling met Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars en watergedragen verflagen. Op metalen ondergronden eerst een geschikte hechtprimer aanbrengen. Ideaal voor onderhoud-, renovatie- en nieuwbouw toepassing.Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin kunt u eenvoudig en goedkoop online bestellen in alle kleuren en vandaag besteld is de volgende dag in huis.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin bestellen Systeeminformatie

 

Systemen   

 

Kwaliteit van hout Van hout vervaardigde onderdelen dienen te voldoen aan de laatst uitgegeven KVT en de eisen zoals gesteld in de bijbehorende beoordelingsrichtlijnen.     

 

Systeem op nieuw hout

 

Vette houtsoorten ontvetten.  Gronden met Rubbol BL Rezisto Primer of Rubbol BL Primer.  Schuren en repareren met Componex WR Fast of Kodrin BL plamuur. Eerste laag Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss aanbrengen. Schuren en aflakken met Rubbol BL Rezisto Semi-gloss. 

 


Bestaande intacte verflagen (watergedragen of alkydhars)

 

Grondig reinigen en zorgvuldig schuren. Plaatselijk tweemaal bijwerken met Rubbol BL Rezisto Primer of Rubbol BL Primer. Schuren en aflakken met Rubbol BL Rezisto Semi-gloss.      

 

 

Hard PVC

 

Reinigen, schuren en vetvrij maken. Gronden met Rubbol BL Rezisto Primer of Rubbol BL Primer. Schuren en één- of tweemaal afschilderen met Rubbol BL Rezisto Semi-gloss.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail