Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Sikkens Rubbol Finura

Sikkens Rubbol Finura producten zijn lakken met een geringe donker vergeling en op basis van de wel bekende krasvastheid die voort komt uit poly urethaan. Vooral met lichte kleuren is de vergeling van de verf een groot probleem. Doordat de uv straling de laklaag niet kan bereiken zal de vergeling in gang worden gezet en ondervind u al na enkele maanden soms weken al dat de verf aanzienlijk gaat verkleuren en dat is in de meeste gevallen niet erg fraai.

 

Dit probleem is helaas niet te voorkomen maar zal met de Finura producten van Sikkens op zijn minst gering zijn. Er is de zijdeglans variant en de hoogglans variant, voor beide producten gelden de zelfde toepassingen en eigenschappen op de glansgraad na.

 

Wilt u meer weten over één van deze producten? neem gerust contact op met één van onze medewerkers die te bereiken zijn via de Chatfunctie, WhatsApp, telefoon (06 - 25 50 05 73) of vul ons contactformulier in.

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Sikkens Rubbol Finura besteld u voordelig online in onze webshop.

 

Sikkens Rubbol Finura is toepasbaar op diverse ondergronden die vooraf met de juiste voorbehandeling zijn voorbehandeld.

Zo is de Sikkens Rubbol Primer Plus geschikt als ondergrond voor op hout.

 

Voor ondergronden als metaal, kunststof en hard PVC is een een geschikte primer vereist zoals de Sikkens Redox BL Multi Primer.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail