Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Muurverf

‘’Veel geld besparen op de hoogste kwaliteit muurverf’’

De hoogte kwaliteit muurverf voor binnen en buiten koopt u bij Verf-Voordeel. Dankzij ons ruime aanbod vindt u bij ons alle verschillende soorten muurverf. Bij Verf Voordeel bestelt u muurverf altijd extra voordelig. De kortingen lopen namelijk op tot wel 50%, dus bekijk direct ons aanbod.

Waarom muurverf bestellen bij Verf-Voordeel?

  • Tot 38% goedkoper dan adviesprijs
  • Muurverf van professionele kwaliteit
  • Veilig betalen via iDeal, PayPal of Maestro

 

Heeft u vragen over de aanschaf van muurverf? Gebruik dan onze chatfunctie (rechtsonder op de pagina) of neem telefonisch contact op via 06 - 25 50 05 73.

44 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

44 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Soorten muurverf

Muurverf is beschikbaar in veel verschillende soorten. Sommige muurverf producten zijn speciaal ontwikkeld om buiten te gebruiken, maar er is ook muurverf die bijvoorbeeld eenvoudig schoon te maken is. Bekijk hieronder de soorten muurverf:

Muurverf voor badkamer of keuken

Voor vochtige ruimtes in huis is het verstandig om te kiezen voor een schimmelbestendige muurverf, zoals de Alabastine Muurverf Badkamer en Keuken. Deze muurverf is goed afwasbaar en dekt in één laag. De volgende muurverf producten zijn goed bestand tegen vocht:

Product Vanafprijs Bekijk ons aanbod
Flexa Coleur Locale Muurverf Direct Flexa muurverf bestellen

Muurverf voor binnen

Verf-Voordeel levert muurverf die speciaal ontwikkeld is om binnen te gebruiken en hebben bijvoorbeeld een hoge dekkingskracht of zijn goed toepasbaar op muren en plafonds. Bekijk hieronder muurverf producten die geschikt zijn voor binnen.

Product Vanafprijs Bekijk ons aanbod
Fitex MaxxMatt Direct Fitex muurverf voor binnen bestellen
Fitex Superieur Latex 13,95 euro Direct Fitex latex muurverf bestellen
Sikkens Alphadur HD SF 16,50 euro Direct Sikkens muurverf voor binnen bestellen

Muurverf voor buiten

Bij muurverf voor buiten is het belangrijk dat de verf bestand is tegen temperatuurverschillen en weersinvloeden. Deze muurverf is speciaal geschikt voor buiten:

Product Vanafprijs Bekijk ons aanbod
Flexa Coleur Locale Muurverf Direct Flexa muurverf voor buiten bestellen
Sikkens Alpatex IQ 59,50 euro Direct Sikkens muurverf voor buiten bestellen

Reinigbare muurverf

Sommige muurverf producten hebben de eigenschap dat zij goed reinigbaar zijn en daardoor perfect te gebruiken zijn in de keuken.

Product Vanafprijs Bekijk ons aanbod
Histor reinigbare muurverf mat Direct Histor reinigbare muurverf bestellen
Fitex MaxxMatt Direct Fitex reinigbare muurverf bestellen

Muurverf kopen en aanbrengen

Muurverf besteld bij Verf-Voordeel.nl? Dan wil je vast weten hoe je dit het beste op jouw muur kunt aanbrengen. Gebruik hiervoor in ieder geval een kwast of roller, omdat je op deze manier de minste kans hebt op vlekken of strepen.

Stap 1: Plak alles af wat niet geverfd moet worden met afplaktape. Dit klinkt misschien heel logisch, maar wordt nog wel eens vergeten.

Stap 2: Vul de gaatjes in de muur met vulmiddel, zodat je na het verven een glad egale muur hebt. Zorg er ook voor dat je de muur stofvrij maakt.

Stap 3: Plak tape over de roller en haal het er vervolgens weer af, zodat je losse pluisjes van de roller weghaalt.

Stap 4: Nu kun je beginnen met verven. Gebruik voor kleine oppervlakten een kleine vachtroller en voor grote oppervlakten een grote vachtroller. Breng de verf van onder naar boven aan, zodat je strepen door het lekken voorkomt. Je kunt in je hoofd de muur in een aantal vlakken opdelen van ongeveer 1 tot 1,5 m2, en de muur vervolgens per vlak verven.

Stap 5: Klaar met verven? Bekijk de verpakking om te zien hoe lang de muurverf nodig heeft om te drogen.

Soorten muurverf

De meest voorkomende soorten muurverf zijn acryl verf of latex verf. Latex verf is het beste te gebruiken in de slaap- of woonkamer en is aan te brengen op veel verschillende oppervlakten. Deze verf is ook makkelijk schoon te houden. Acrylverf laat lucht en vocht beter door en daarom is deze verf beter te gebruiken in de keuken of badkamer. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons ruime assortiment? Wij helpen u graag met geheel vrijblijvend verfadvies van onze verfexpert. Gebruik hiervoor de chatfunctie of neem telefonisch contact op via 06 - 25 50 05 73.

Wanneer u een donker gekleurde muur wilt oververven, raadt Verf Voordeel aan om een muurverf te kiezen met extra dekking. Zo heeft u minder verf nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Wilt u een kleine ruimte verven? Overweeg dan eens om te kiezen voor een glanzende muurverf. Een glanzende muurverf weerspiegelt namelijk meer licht dan een normale muurverf. Hierdoor kunt u een kamer ruimer laten lijken. Matte muurverf kunt u het beste gebruiken voor een relaxte en ontspannen sfeer in uw woonruimte.

Neem contact met ons op

Heeft u advies nodig of wilt u informatie over uw bestelling? Neem contact op met de klantenservice van Verf-Voordeel via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur via 06 2550 0573.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail