Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Mat acrylverf

Waterbasis Acrylverf in matte "Look" voor een zéér mooi strak en krasvaste eindresultaat, leverbaar in diverse top kwaliteit en altijd voorradig. Matte Waterbasisverf bestellen doet u éénvoudig en voordelig bij Verf-Voordeel.nl met kortingen die oplopen tot wel 40%

 

Heb je vragen over Mat Acrylverf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag!

Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Welke verf zet jij in bij welk schilderwerk! Laat je adviseren door een vakkundige medewerker van Verf-Voordeel.nl

Er zijn diverse soorten materialen en even zoveel verschillende soorten ruimten die geschilderd kunnen worden. De vragen die je elke keer moet stellen is; wat ga ik schilderen, waar ga ik schilderen is het voor binnen (droge of natte ruimte) of buiten en met welke verf ga ik schilderen. Laat je daarom goed adviseren voordat je aan een verfklus begint. Er staat altijd een vakkundige medewerkers van Verf-Voordeel.nl voor je klaar die graag antwoord geeft op jouw vragen!

 

Weetjes over verf en verftoepassingen:

Voorkom aanzetten, breng voldoende verf aan en niet te veel in één keer. Verdeel de verf goed met de kwast of verfroller en let er op dat je niet te lang in de zelfde net aangebracht verflaag blijft kwasten en rollen.

Voorkom overlapping, een overlap ontstaat als een deel dat je net hebt geschilderd al begint te drogen. Probeer daarom niet te grote delen in één keer te schilderen.

Het schoonmaken van het nieuw schilderwerk is belangrijk, maar doe het dan wel met een niet schurend schoonmaakmiddel. Gebruik bijvoorbeeld de Alabastine Verfreiniger.

Hou ook rekening met de periode waarin je buitenschilderwerk gaat verrichten. De beste periode om buiten te schilderen is vanaf medio april tot eind september. Lage temperaturen en/of een hoge luchtvochtigheid vertragen de droging van de verf en de doorharding van de verflagen. Voorkom schilderen in de volle zon, schilder bij voorkeur achter de zon aan.

 

De grote prijsverschillen tussen diverse verven kunnen ontstaan door:

Er zitten grote verschillen in de prijs van verf, dit heeft grotendeels te maken met de kwaliteit van de verf of omdat bepaalde eisen worden gesteld aan de verf. Een dure verf heeft soms een beter pigment dekkracht of kleurstof wat de verf duurder maakt. Door dit betere pigment heb je wellicht minder verf nodig dan dat je een goedkopere verf neemt. Ook speelt de gestelde functie eisen een sterke rol. Neem bijvoorbeeld de badkamer waar je de eis stelt dat verf schimmelwerend moet zijn.

Heb je vragen over Mat Acrylverf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail