Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Hoogglans houtverf voor buiten

Waarom Hoogglans verf bestellen bij Verf-Voordeel.nl? “Omdat Hoogglans jou schilderwerk de finishing touch geeft“

 

Wat is hoogglans verf? Verf-Voordeel.nl helpt je graag verder!

Hoogglans verf wordt gebruikt voor de afwerking van het schilderwerk. De verf is glad, glimt, is makkelijk te reinigen en er hecht weinig vuil aan. Perfect dus om het schilderwerk buiten mooi af te werken. Een ander groot voordeel van hoogglans verf is dat het door zijn hoge glans warmte en UV-Straling weerkaatst. Met name donkere kleuren verf worden in de zomermaanden erg snel warm waardoor het snel aan kwaliteit verliest. Een goede glanzende hoogglans verf vertraagd dit proces.

 

Waarvoor is hoogglans verf geschikt?

Hoogglans verf is geschikt voor het aflakken van Hout, Metaal en Kunststof. De Hoogglans kan zowel Binnen als Buiten gebruikt worden en zelfs in vochtige ruimtes doet hoogglans verf zijn werk.

 

Voorkom houtrot!

Wanneer het te schilderen hout veel vocht vasthoudt, dan raden wij van Verf-Voordeel.nl je aan een géén Hoogglans verf te gebruiken. Besluit je toch om het hout te schilderen met een Hoogglans verf, dan kan het vocht niet meer uit het hout ontsnappen. Met als gevolg Blaasjes en Houtrot.

 

Heb je vragen over Hoogglans verf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

19 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

 

Wat is hoogglans verf?

Hoogglans verf wordt gebruikt als afwerklaag van het schilderwerk. De verf is glad, glimt, is makkelijk te reinigen en er hecht weinig vuil aan. Perfect dus om uw schilderwerk buiten mooi af te werken. Een ander groot voordeel van hoogglans verf is dat het door zijn hoge glans warmte en uv-straling weerkaatst. Met name donkere kleuren verf worden in de zomermaanden erg snel warm waardoor het snel kwaliteit verliest. Een goede, glanzende hoogglans verf vertraagd dit proces.

 

Waarvoor is hoogglans verf geschikt?

Hoogglans verf is geschikt voor ondergronden als hout, metaal en kunststof. Ook kan deze verfsoort zowel buiten als binnen gebruikt worden. Zelfs in vochtige ruimtes doet hoogglans verf zijn werk.

 

Voorkom houtrot

Wanneer het te schilderen hout veel vocht vasthoudt, raden wij het gebruik van een hoogglans verf af. Wordt het hout toch beschilderd met hoogglans verf, dan kan het vocht niet meer uit het hout ontsnappen. Dit heeft blaasjes en houtrot tot gevolg. 

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail