Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Grondverf en primers

“Breng altijd een laag grondverf aan voordat u gaat verven”
Grondverf dient als ondergrond voor uw schilderwerk. Door de ondergrond op de juiste manier te behandelen, krijgt u een strakker eindresultaat. Verf-Voordeel.nl heeft een ruim assortiment aan grondverven en primers die zorgen voor een mooie laagdikte, een optimale bescherming en verfraaiing van uw schilderwerk.

 

Waarom grondverf bestellen bij Verf-Voordeel?

  • Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Voor elke ondergrond de juiste primer
  • Professionele verf van A-merken

 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste grondverf? Verf-Voordeel helpt u graag. Stel uw vraag in de chatfunctie of bel met onze verfexperts via 06 - 25 50 05 73.

20 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

20 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Wanneer kan ik het beste grondverf of primer kopen?

Als je kaal of onbehandeld hout wilt verven moet je grondverf gebruiken, zodat de volgende laag verf beter aan het materiaal kan hechten. Grondverf geeft niet alleen een uitstekende hechting aan een volgende laag, maar zorgt er ook voor dat vlekken, strepen of kleurverschillen gemaskeerd worden. Verder voorkomt deze verf dat de ondergrond oxideert of oplost. Bepaalde soorten grondverf houden daarnaast ook uv-licht en vocht tegen. Verf-Voordeel heeft naast grondverf en primers ook speciale grondverf om kunststof of metaal mee te verven.

Soorten grondverf

Multiprimers

Primer betekent ‘grondverf’ in het Engels en ‘multiprimer’ wil zeggen dat het geschikt is voor verschillende oppervlakten. De Multiprimer Aqua van Fitex is bijvoorbeeld zowel binnen als buiten te gebruiken en hecht op oude verflagen, staal, kunststof of kaal hout. Ideaal als je niet veel verf verwacht nodig te hebben, want doordat deze verf multifunctioneel is, zal je deze multiprimer vast nog een keer voor een andere klus kunnen gebruiken!


Meer multiprimers:

Antonol AQX Hechtgrond
Deze multiprimer is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig voorbewerken van bijna alle in de bouw voorkomende ondergronden: nieuw/bestaand hout, oude verflagen, hard PVC, staal, aluminium, beton, pleisterwerk of verzinkt staal.
Direct Antonol multiprimer bestellen

Sikkens Rubbol Primer Plus
Deze grondverf is geschikt voor binnen en buiten, verschillende houtsoorten, metaal en kunststof ondergronden.  
Direct Sikkens multiprimer bestellen

Grondverf voor buiten
Deze grondverf is speciaal geschikt om buiten te gebruiken en kan verschillende eigenschappen hebben. Zo kun je kiezen voor een vochtregulerende grondverf, zoals de Fitex Grondverf, of voor sneldrogende grondverf, zodat je meerdere lagen per dag kunt verven. Tip: lees de productinformatie goed door, want hier zie je precies waar de verf het beste voor te gebruiken is.


Meer grondverf voor buiten:

Sikkens Rubbol Primer Express
Dit is een sneldrogende en vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars.
Direct grondverf voor buiten bestellen

Sikkens Rubbol Primer Plus
Deze grondverf is speciaal ontwikkeld voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en is een grondverf op basis van alkydhars.
Direct grondverf voor buiten bestellen

Kunststof grondverf

Naast grondverf voor onbehandeld hout, is bij Verf-Voordeel.nl ook grondverf voor kunststof verkrijgbaar. Deze grondverf is zeer geschikt voor gladde ondergronden: het zorgt voor een uitstekende hechting op kunststof en is goed schuurbaar.

Sikkens Rubbol BL Primer
Geschikt voor hard PVC en andere kunststoffen. Ook te gebruiken op beton, pleisterwerk en alkydharsverflagen.
Direct kunststof primer bestellen

Grondverf voor metaal

Als je metaal wilt verven, kun je het beste grondverf voor metaal kopen. Deze verf houdt vocht tegen en is daardoor roestwerend. Deze grondverf zorgt voor een perfecte hechting op metaal of aluminium en is daarom bij uitstek te gebruiken om verwarmingsbuizen te verven.

Fitex Metaalprimer ZF
Deze metaalprimer is zeer goed roestwerend, doordat er zinkfosfaat aan de verf is toegevoegd.
Direct metaal primer bestellen

Fitex Ijzermenie
Deze grondverf is speciaal ontwikkeld om metaal te behandelen en heeft een roestwerende en vocht afsluitende eigenschap.
Direct metaal primer bestellen

Onze merken grondverf: Sikkens, Fitex, Antonol en Favorit

Als je bestelt bij Verf-Voordeel.nl, kun je er altijd van uitgaan dat je professionele verf in handen hebt! We verkopen alleen verf van echte A-merken zoals onder andere Sikkens, Fitex, Antonol en Favorit. Niet tevreden met het product? Dan heb je 14 dagen retourrecht!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u advies nodig? Neem contact met ons op via 06 2550 0573 of vul het contactformulier in. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail