Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Copenhagen kwasten

“Copenhagen Gold: al ruim 20 jaar hét merk voor professionals en doe-het-zelvers”
De producten van Copenhagen Gold lenen zich uitstekend voor iedere schilderklus. U kunt op basis van een handige kleurcodering op de kwast in één oogopslag zien voor welke type verf ze geschikt zijn. Bij Verf-Voordeel koopt u dus nooit het verkeerde materiaal.

 

De voordelen van Copenhagen Gold verfkwasten

De kwasten van Copenhagen Gold liggen prettig in de hand door de gewaxte houten steel van beukenhout en zijn verkrijgbaar met varkens- en synthetisch haar. Copenhagen Gold heeft daarnaast een uitgebreid assortiment rollers, elke roller met een andere vorm en structuur. Door de vele variaties heeft u voor elke klus de perfecte roller.

 

Waarom Copenhagen Gold kwasten bestellen bij Verf-Voordeel?

  • Scherpe prijzen Copenhagen Gold
  • Groot assortiment kwasten
  • Gratis kwastadvies
 

Heeft u vragen over de kwasten van Copenhagen Gold? U kunt uw vraag stellen via onze chatfunctie of neem telefonisch contact op met 06 - 25 50 05 73.

25 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

25 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

 

Over Copenhagen Gold

Copenhagen Gold heeft al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van verfkwasten, rollers en ander schildergereedschap. In de afgelopen twee decennia heeft Copenhagen Gold een uitgebreid assortiment opgebouwd dat niet alleen geschikt is voor de professionele schilder, maar ook voor de doe-het-zelver. Het ruime assortiment garandeert het juiste product voor elke schilderklus.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail