Copenhagen Gold Alkyd Platte Kwast

Meer Views

Copenhagen Gold Alkyd Platte Kwast

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,50
Advies prijs € 5,98

Snel Overzicht

Copenhagen Gold PlatVoor verf op oplosmiddelenbasis.


Zeer hoge kwaliteit. Voor perfect resultaat.

€ 4,50
De Copenhagen Gold alkyd platte kwast is een echte kwaliteitskwast. Het schildersgereedschap van Copenhagen Gold is van zeer hoge kwaliteit en wordt al jaren gebruikt door zowel de thuis als de professionele schilder. Deze kwast is uitgevoerd met een kunststof bus en een gewaxte beukenhouten steel waardoor hij robuust aanvoelt en zeer prettig in de hand ligt. Met zijn haarbezetting van zwart Chinees varkenshaar is deze kwast bij uitstek geschikt is voor het aanbrengen van verf op oplosmiddelenbasis.

Heb je vragen over Copenhagen Gold Alkyd Platte Kwast stel ze gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

De Copenhagen Gold alkyd platte kwast is een echte kwaliteitskwast. Het schildersgereedschap van Copenhagen Gold is van zeer hoge kwaliteit en wordt al jaren gebruikt door zowel de thuis als de professionele schilder. Deze kwast is uitgevoerd met een kunststof bus en een gewaxte beukenhouten steel waardoor hij robuust aanvoelt en zeer prettig in de hand ligt. Met zijn haarbezetting van zwart Chinees varkenshaar is deze kwast bij uitstek geschikt is voor het aanbrengen van verf op oplosmiddelenbasis
Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail