Copenhagen Gold Acryl Kwast

Meer Views

Copenhagen Gold Acryl Kwast

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,25
Advies prijs € 5,89

Snel Overzicht

Copenhagen Gold Acryl


Voor verf op waterbasis


Zeer hoge kwaliteit. Voor perfect resultaat.

€ 4,25
De Copenhagen Gold kwast acryl is een echte kwaliteitskwast. Het schildersgereedschap van Copenhagen Gold is van zeer hoge kwaliteit en wordt al jaren gebruikt door zowel de thuis als de professionele schilder. Deze kwast is uitgevoerd met een vermessingde bus, katoenen woeling en een gewaxte beukenhouten steel waardoor hij robuust aanvoelt en zeer prettig in de hand ligt. Met zijn gemixte haarbezetting is deze kwast bij uitstek geschikt is voor het aanbrengen van verf op waterbasis.

Heb je vragen over Copenhagen Gold Acryl Kwast stel ze gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

De Copenhagen Gold kwast acryl is een echte kwaliteitskwast. Het schildersgereedschap van Copenhagen Gold is van zeer hoge kwaliteit en wordt al jaren gebruikt door zowel de thuis als de professionele schilder. Deze kwast is uitgevoerd met een vermessingde bus, katoenen woeling en een gewaxte beukenhouten steel waardoor hij robuust aanvoelt en zeer prettig in de hand ligt. Met zijn gemixte haarbezetting is deze kwast bij uitstek geschikt is voor het aanbrengen van verf op waterbasis
Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail