Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Buitenlak

“Buitenlak van Verf-Voordeel.nl vermindert het risico op houtrot“

Door houtwerk goed af te lakken met de juiste buitenlak bescherm je de ondergrond tegen verschillende weersinvloeden. Naast hout zijn ook Stalen ondergronden, verschillende Kunststoffen en Non-Ferro Metalen geschikt om te worden behandelt met buitenlak.

 

Hierom koop je Buitenlak bij Verf-Voordeel.nl

- Wij hebben diverse A-merken buitenlak

- Wij zijn tot wel 40% goedkoper dan ergens anders

- En hebben altijd gratis advies door vakkundige medewerkers

 

Weet je niet zeker welke buitenlak je moet gebruiken om jou project weer glans te geven? Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

34 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

34 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Verf-Voordeel.nl heeft Buitenlak van diverse A-merken.

Bij Verf-Voordeel.nl koop je Buitenlak van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij leveren de lak van onder andere Fitex, Sikkens en Favorit tot wel 40% goedkoper.

Heb je vragen over Buitenlak stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

 

Hieronder hebben wij van een aantal verven met de eigenschappen uiteengezet:

Fitex producten:

Fitex Bootlak
Fitex Bootlak is speciaal ontwikkeld voor de relingen van boten. De buitenlak is transparant volledig UV-Bestendig. Naast relingen wordt het ook veel toegepast bij (hard)houten deuren of trapleuningen.

Fitex Hoogglans PU Lak
Fitex Hoogglans PU is een sneldrogende lakverf voor buiten. Door de optimale vloeiing en dekking genereer je een hoogwaardig eindresultaat met een zeer strakke, volle hoogglans.

Fitex Jachtlak
Fitex Jachtlak is een blanke lak met een hoge mechanische belastbaarheid. De buitenlak heeft een hoogglanzend eindresultaat.

Fitex Systeemverf
Fitex Systeemverf is een halfglanzende, vochtregulerende buitenlak. De systeemverf kan ook gebruikt worden als grondverf.

Fitex Zijdeglans PU Lak
Fitex Zijdeglans PU is een buitenlak met een goede slijt- en krasvastheid. De lak is zeer goed reinigbaar en weerbestendig. Door een optimale vloeiing en dekking genereer je een hoogwaardig eindresultaat met een zeer strakke, egale zijdeglans.

 

Sikkens producten

Sikkens levert buitenlak in twee varianten: de Rubbol en de Cetol buitenlak. Rubbol is een algemene lak die toegepast kan worden op hout, metaal en diverse kunststoffen. De Cetol lak is speciaal ontwikkeld voor houten ondergronden.

 

Rubbol producten:

Sikkens Rubbol XD Gloss
Deze buitenlak is een hoogglanslak met een hoge duurzaamheid. Met de juiste applicatie gaat deze lak acht tot tien jaar mee.

Sikkens Rubbol SB Plus
Deze hoogglans buitenlak is door zijn lange levensduur en hoge dekkracht zeer geschikt voor buitentoepassingen in onderhoudswerkzaamheden. De lak heeft een mooie vloeiing.

Sikkens Rubbol Satura Plus
De Sikkens Rubbol Satura Plus is een buitenlak met een hoge slijtvastheid. Deze lak wordt veel toegepast op houten ondergronden, maar is ook zeer geschikt voor metaal of kunststof.

Sikkens Rubbol AZ Plus
De Rubbol AZ Plus buitenlak van Sikkens is een veelgebruikte lak bij houten ondergronden die later in de verf gezet moeten worden. De onderhoudscyclus is doorgaans 5 jaar, daarna moet de ondergrond opnieuw behandeld worden.

Sikkens Rubbol Express High Gloss
De Expressi High Gloss van Sikkens is een sneldrogende hoogglans buitenlak. De sneldrogende eigenschap maken deze buitenlak uitermate geschikt voor gebruik bij lage temperaturen.

Sikkens Rubbol EPS Plus
De Sikkens Rubbol EPS Plus is een één-pot systeem voor buiten. Dit wil zeggen dat het niet nodig is om de ondergrond voor te behandelen met een grondverf. Met de Sikkens Rubbol EPS Plus, Grond en Lak je af.

Sikkens Rubbol BL Safira
De Sikkens Rubbol BL Safira is een watergedragen PU-Versterkte hoog zijdeglans lak met een lange opentijd. Met opentijd wordt bedoelt, de tijd waarbinnen een aangemaakt product verwerkbaar is.

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss
Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is een goed alternatief wanneer je op zoek bent naar een buitenlak met een hoge duurzaamheid, maar geen hoogglanzend eindresultaat wilt. Deze lak geeft een halfglanzend resultaat.

Sikkens Rubbol Finura Satin
De Sikkens Rubbol Finura Satin is een zeer kras- en slijtvaste buitenlak. De lak heeft een hoge dekkracht, een goede vloeiing en een goede weervastheid.

Sikkens Rubbol Finura High Gloss
Sikkens Rubbol Finura High Gloss biedt een eenvoudige laagdiktebeheersing en een goede vloeiing. De buitenlak is weervast en heeft een hoge dekkracht.

 

Cetol producten:

Sikkens Cetol TGL Satin Plus
Sikkens Cetol TGL Satin Plus is een zijdeglanzende afwerking voor hout. De buitenlak is bestand tegen UV-Straling, waardoor een permanente elasticiteit is gewaarborgd.

Sikkens Cetol TGX Gloss
Sikkens Cetol TGX Gloss is een hoogglanzende lak met een zeer lange levensduur. De transparante buitenlak versterkt de tekening van het hout.

Favorit buitenlak

Favorit LGX Urethaan Gloss
Favorit LGX Urethaan Gloss is een zeer goed weerbestendige buitenlak. Deze lak heeft een glanzende afwerking met een goede reinigbaarheid.

Favorit LGX Systeemverf
De LGX Systeemverf van Favorit wordt veel gebruikt op minder egale ondergronden waar een bolle glans niet gewenst is. De buitenlak geeft een hoge vulling en een mooie egale halfglans.

Favorit LGX Gloss
Deze Favorit LGX Gloss geeft een mooi bol eindresultaat en een zeer hoge glans. De buitenlak heeft de hoogste duurzaamheid, waardoor het mogelijk is om een onderhoudstermijn van 8 tot 9 jaar te realiseren.

Favorit LGX All Seasons
De All Seasons buitenlak van Favorit is in elk seizoen buiten verwerkbaar. De lak kan al gebruikt worden vanaf 0 Graden Celsius. Het eindresultaat geeft een hoge en volle eindglans.

Favorit LGX Urethaan Satin
Deze buitenlak zorgt voor een mooie en zeer strakke egale zijdeglans. Het uiteindelijke resultaat is goed reinigbaar en zeer weerbestendig.

Favorit LGD Systeemverf SB
Met de Favorit LGD Systeemverf SB buitenlak kan je met één product zowel voorlakken als afwerken. Het eindresultaat is een hoogwaardige en vochtregulerende eindlaag met een bijzonder hoge dekking.

 

Heb je vragen over Buitenlak stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail