Blog

Een stappenplan voor het verven van het plafond

Het verven van het plafond; eens in de zoveel tijd moet dit klusje geklaard worden. Door de jaren heen verkleurd het plafond en af en toe een fris likje verf doet wonderen voor je huis. Alleen het lijkt nogal een klus en daarom stellen mensen het vaak uit. Met dit stappenplan hoeft dit niet langer en ziet je huis er in mum van tijd weer super fris uit.

Blog

Schuren voordat je gaat verven? Dat doe je zo!

Houten kozijnen, deuren of deurposten moet je voor het beste schilderresultaat vaak eerst even opschuren. Als je veel moet verven en dus moet schuren dan is dit een behoorlijk karwei. Daarbij komt dat het voor veel mensen een saai en behoorlijk arbeidsintensief klusje is. Om het voor jou zo makkelijk en licht mogelijk te maken hebben wij een aantal schuurtips voor je op een rijtje gezet.

Blog

Interieur- en verftrends voor de winter

Langzaam maar zeker worden de dagen weer korter en kouder. Hoewel de zon zich echt nog niet zo veel heeft laten zien de afgelopen tijd, moeten we er toch aan geloven: de zomer loopt op z’n einde. Omdat de herfst en winter een periode is van veel binnen zitten, is het voor veel mensen ook de tijd om de woonkamer weer eens een make-over te geven. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe trends en nieuwe kleuren. En daarom zetten wij voor jou de nieuwste interieur- en verftrends even op een rijtje. 

Blog

Wat kun je allemaal doen met krijtverf?

Krijtverf, we hebben het nu al een tijdje in ons assortiment. Vaak denken mensen dat krijtverf maar een doel heeft. Namelijk: er voor zorgen dat je een stuk muur kunt veranderen in een krijtbord. Maar niets is echter minder waar. De mogelijkheden met krijtverf zijn eindeloos! Tijd dus om ze even op een rijtje te zetten. 

Blog

Vijf tips voor het verven van de babykamer

Het inrichten en verven van de babykamer is natuurlijk hartstikke leuk. Je kunt helemaal los gaan met vrolijke kleurtjes en schattige muurschilderingen. Het verven van een babykamer is toch net even iets anders dan een gewone slaapkamer omdat je alles in een relatieve korte periode geregeld moet hebben. Een goede voorbereiding en planning is dan ook erg van belang.  Hou daarnaast deze vijf tips in gedachten:

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 32

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail