Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Betonverf

Geef jouw kamer op eenvoudige wijze de Stoere en Industriële LOOK!

Met de Betonverf van Verf-Voordeel.nl geef je op een snelle en eenvoudige manier een kamer de Stoere en Industriële “LOOK”. De “Beton Look” zien wij de laatste tijd steeds vaker terugkomen in woonkamers maar ook in kantoorruimtes en winkels.

 

De Verf-Voordeel.nl heeft de juiste combinatie van Betaalbaar en Kwaliteit!

 

Wil je advies over Betonverf of over het gebruik van deze verf? Wij helpen je graag!

Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Betonverf en alles wat je er van moet weten! Laat je adviseren door een vakkundige medewerker van Verf-Voordeel.nl

Er zijn diverse soorten materialen en even zoveel verschillende soorten ruimten die geschilderd kunnen worden. De vragen die je elke keer moet stellen is; wat ga ik schilderen, waar ga ik schilderen is het voor binnen (droge of natte ruimte) of buiten en met welke verf ga ik schilderen. Laat je daarom goed adviseren voordat je aan een verfklus begint. Er staat altijd een vakkundige medewerkers van Verf-Voordeel.nl voor je klaar die graag antwoord geeft op jouw vragen!

Geef jouw vloer de “industriële” look

Betonverf is een speciaal ontwikkelde verf geschikt om beton (muren en vloeren) te schilderen. Door de grote keus aan standaard kleuren is de beton-verf breed inzetbaar, zit jouw kleur niet in het assortiment en zoek je iets specifieks? Dan is het mogelijk om de betonverf te mengen naar de gewenste kleur door Verf-Voordeel.nl! Naast de betonverf kan je ook kiezen voor een beschermde betoncoating. Deze verf wordt vaak gebruikt om roest of corrosie tegen te gaan en is uitstekend geschikt voor diverse weersomstandigheden.

Enkele Verf-Voordeel.nl tips die je kan gebruiken bij het verven van de vloer: zorg dat de vloer stofvrij en vetvrij is, is de vloer ruw of al eerder geverfd geweest dan is het aan te raden de vloer eerst op te schuren, de eerste verflaag 24 uur laten drogen voordat je de volgende laag beton verf aanbrengt en gebruik een roller of brede kwast voor het aanbrengen van de betonverf

 

Weetjes over verf en verftoepassingen:

Voordat je verf gaat gebruiken is het aan te raden de verf eerst goed door te roeren met een verfhoutje. Verf is opgebouwd uit allerlei bestanddelen zoals bindmiddel, oplosmiddel en verdunningsmiddel, pigmenten, vulstoffen en hulpstoffen. Deze stoffen hebben allemaal een ander gewicht en zullen daarom verschillend zakken of stijgen door de vloeistof heen. Het is daarom van belang verf eerst goed te roeren zodat alle bestanddelen gelijkmatig door de vloeistof heen worden verdeelt. Door het roeren krijg je een egale verfkleur en een beter behoud van de glansgraad.

Het is ook belangrijk dat je voor het overschilderen van een object eerst test of de verflaag vast zit. Je kan controleren of de hechting nog in orde is door met een scherp mes een kruisje te krassen in de verflaag, plak hier een stuk tape overheen. Druk de tape goed aan en verwijder de tape met één ruk. Blijft de bestaande laag zitten op het object dan is de hechting goed. Laat de laag (deels) los dan is weghalen van de verflaag de enige oplossing.

De benodigde hoeveelheid verf, op ieder verfblik staat het rendement (verbruik) aangegeven. Dit is het aantal vierkante meters die je kan schilderen met een liter blik verf. Op het verfblik staat ook hoeveel lagen je dient aan te brengen om het te schilderen object goed dekkend te krijgen. Let wel op, het rendement is afhankelijk van de applicatiemethode en de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond. Is de ondergrond niet glad of sterk zuigend dan heb je meer verf nodig. Het rendement zal dan lager zijn dan op de verpakking staat vermeld je zal dan meer verf nodig hebben.

De tweede verflaag aanbrengen, als je de droogtijd aan houdt van de eerste aangebrachte verf (zie de etikettekst voor de juiste droogtijd) dan kan je na licht schuren en stofvrij maken beginnen met het aanbrengen van de tweede verflaag.

 

Heb je vragen over Betonverf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail