Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Anza

“Anza: innovatieve kwasten van de allerhoogste kwaliteit”

Verf-Voordeel vindt innovatie en kwaliteit erg belangrijk. Dit is dan ook de reden dat de kwasten van Anza in ons assortiment zijn opgenomen. Zo kunt u bij ons altijd kiezen uit de nieuwste en beste kwasten voor uw schilderklus.

 

De voordelen van Anza kwasten en verfrollers

De kwasten en rollers van Anza zijn perfect uitgebalanceerd. Ze nemen veel verf op, geven een streeploos en gelijkmatig resultaat en zijn gemakkelijk schoon te maken.

 

Waarom Anza kwasten kiezen bij Verf-Voordeel?

  • Anza kwasten van de hoogste kwaliteit
  • Hoge kortingen op producten van Anza
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
 

Heeft u vragen over de producten van Anza? Gebruik onze chatfunctie of neem telefonisch contact op met onze verfexperts via 06 – 25 50 05 73.

29 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

29 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

 

Over Anza

Anza heeft als missie om schilderwerk makkelijker te maken. Het bedrijf is ontstaan door een fusie van een Belgische fabrikant van verfkwasten, verfrollers en verfgereedschappen en een Scandinavische marktleider in schildersgereedschappen. De succesvolle combinatie van de drang naar innovatie en lokale expertise op het gebied van productie en commercialisering, maken Anza marktleider in de Benelux.


Als marktleider investeert Anza veel in productie en innovatie, maar ook marketing, mens, kennis en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Investering in deze deelgebieden heeft van Anza de topspeler gemaakt die het nu is. 

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail