Onze producten op uw website

Wilt u geld verdienen met uw website en heeft u een website die aansluit bij de doelgroep van Verf-Voordeel.nl? Via het affiliate programma van Verf-Voordeel.nl heeft u de mogelijkheid om de producten van Verf-Voordeel.nl aan te bieden op uw website.
 

Verdien geld met uw website

Natuurlijk gaat u niet voor niets promoten! Verf-Voordeel.nl wil u daarom ook belonen voor uw inzet en doet dit door middel van affiliate marketing. Iedere bezoeker die via een link op uw website de website van Verf-Voordeel.nl bezoekt en vervolgens een product bij ons koopt levert u een vergoeding op. Deze vergoeding is een bepaald percentage van het aankoopbedrag van de bezoeker. Standaard krijgt u een vergoeding van 6% over het aankoopbedrag, maar wanneer u in een maand meer dan 15 sales genereert ontvangt u de maand daarop 9% vergoeding per transactie. Hier geldt dus, hoe meer bezoekers er via uw website een bestelling doen bij Verf-Voordeel.nl, hoe meer u verdient.
 

Hoe werkt het?

Als affiliate plaatst u op uw website een banner of tekstlink die linkt naar Verf-Voordeel.nl. Bezoekers van uw website biedt u zo de mogelijkheid om onze producten via uw website. Door te klikken op een banner of tekstlink komt de bezoeker op Verf-Voordeel.nl terecht.
 

Wat moet u hiervoor doen?

Verf-Voordeel is aangesloten bij een affiliate netwerk, namelijk TradeTracker.

Als u nog niet aangesloten bent als affiliate bij TradeTracker, dan meldt u zich eerst aan bij het netwerk. U ontvangt dan een inlogcode, een wachtwoord en verdere instructies. Bent u al wel affiliate bij TradeTracker, dan kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord uw website aanmelden voor het affiliate programma van Verf-Voordeel.nl. Na aanmelding voor het programma van Verf-Voordeel.nl kunt u in het netwerk de banners, tekstlinks en een productfeed vinden. Deze kunt u op uw website plaatsen, de link achter dit materiaal bevat een unieke code. Deze unieke code zorgt ervoor dat wanneer een bezoeker, die vanaf uw website komt, een aankoop doet wordt toegekend aan u. Hiervoor ontvangt u een vergoeding. Het materiaal kunt u op elk gewenst moment van uw website verwijderen.

Voor vragen, ander materiaal of specifieke wensen kan je terecht bij:

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail