Op zoek naar
een ander merk?
Bekijk alle merken

Acrylverf

‘’Extra veel voordeel op al onze Acrylverfsoorten’’

De Verf-Voordeel.nl heeft de beste Acrylverf, die te gebruiken is bij vele Verftechnieken en Toepassingen.

 

Bij Verf-Voordeel.nl worden alleen de beste acryl verfmerken aangeboden tegen een kostenbesparende prijs.

- Topmerken acrylverf

- Extra voordelig

- Gratis advies over acrylverf

 

Heb je vragen over Acrylverf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag!

Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

32 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Welke Acrylverf zet jij in bij welk schilderwerk! Laat je adviseren door een vakkundige medewerker van Verf-Voordeel.nl

Er zijn diverse soorten materialen en even zoveel verschillende soorten ruimten die geschilderd kunnen worden. De vragen die je elke keer moet stellen is; wat ga ik schilderen, waar ga ik schilderen is het voor binnen (droge of natte ruimte) of buiten en met welke verf ga ik schilderen. Laat je daarom goed adviseren voordat je aan een verfklus begint. Er staat altijd een vakkundige medewerkers van Verf-Voordeel.nl voor je klaar die graag antwoord geeft op jouw vragen!

 

De eigenschappen van acrylverf:

Acrylverf is gemaakt op basis van water, na het aanbrengen van de acrylverf verdampt het water snel en volledig. Het enige wat overblijft nadat al het water is verdampt is een elastische laag kunststof.

Acrylverf kan op verschillende manieren worden aangebracht: dik en onverdund aanbrengen van acrylverf geeft het effect dat erg veel lijkt op dat van olieverf. Je kan acrylverf ook verdunnen met water zodat je het aquareleffect kan creëren.

De toepassing van acrylverf: de acrylverf van Verf-Voordeel.nl is te gebruiken op veel ondergronden. Zo kan acrylverf onder andere worden gebruikt voor het schilderen op: beton, hout, steen, canvas, schilderdoek, karton en papier.

Belangrijk om te weten is dat bij het verven met acrylverf de ondergrond vetvrij en stofvrij moet zijn en dat de ondergrond enigszins absorberend is. Acrylverf kan namelijk niet hechten op een vette ondergrond. Hier moet je goed opletten!

 

Weetjes over verf en verftoepassingen:

Je hebt langer plezier van verfkwasten en verf rollers als je ze na gebruik goed schoonmaakt en laat drogen voordat je ze voor langere tijd opbergt. Hoe je verf kwasten en verfrollers schoonmaakt hangt af van de soort verf (watergedragenverf of terpentine gedragen verf) die je hebt gebruikt. Kwasten en rollers die voor watergedragen verf zijn gebruikt maak je schoon met warm water en Alabastine verfreiniger. Kwasten en rollers waarmee je terpentine gedragen verf (basis van oplosmiddelhoudende verf) mee hebt aangebracht maak je schoon met terpentine. Vervolgens wassen in warm water met Alabastine Verfreiniger. Je kan verfkwasten na het schoonmaken ook bewaren in rauwe lijnolie, hierdoor behoud de kwast langer zijn kwaliteit.

De schilder bewaart zijn kostbare kwasten in een pot met water, hij gebruikt de kwasten dagelijks en zodoende blijven de verfkwasten mooi soepel. Als je zo af en toe schildert is het bewaren van kwasten in water minder geschikt. Tijdens het schilderen of als je de volgende dag verder gaat kan je kwasten prima in water weggezet. Verfkwasten worden in water na lange tijd stug en de kwastbus waar de haren in zijn verlijmd gaat roesten, bovendien verdampt water na verloop van tijd. Kwasten kan je beter niet bewaren in terpentine, terpentine verdampt en er ontstaat een witte kraag van kristallen die tussen de haren gaan zitten deze zijn moeilijk te verwijderen.

 

Heb je vragen over Acrylverf stel het gerust aan de klantenservice van Verf-Voordeel.nl. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

Nieuwsbrief
Facebook Twitter Mail